Gå til hovedindholdet

Gør dig klar til at møde tre fantastiske, unge stjerner fra Sierra Leone! De bor alle tre forskellige steder og har deres egne særlige historier, som de vil dele med dig.

Den første er Michelle Victoria Essay, en 7-årig pige med et positivt syn på verden. Hun bor i New Town, og fordi der ikke er nogen almindelig skole, går hun på en uformel skole i sit lokalsamfund. Når hun ikke har travlt med at gå i skole, kan Michelle godt lide at lege med sine venner og hjælpe til derhjemme.

Så har vi Osman Kamara, en 12-årig dreng, som elsker eventyr. Osman bor i Bureh Town og om morgenen skynder han sig i skole på motorcykeltaxaer, og om eftermiddagen surfer han på Bureh Beach. Han er virkelig god til fodbold, og derhjemme hjælper han også tit med til de huslige ting, som skal ordnes.

Til slut skal du møde Zainab Kamara. Hun er en 11-årig superstjerne på og uden for fodboldbanen fra Wilberforce. Zainab er vildt dygtig til fodbold og spiller sammen med sine venner fra pigefodboldholdet. Hun er også meget ansvarlig derhjemme og er en flittig skoleelev. Hun har en drøm om at blive ingeniør en dag.

De her tre børn vokser op i et enormt barsk og fattigt sted. Alligevel vil de alle sammen meget gerne lære, lege og hjælpe andre, selvom deres eget liv tit ikke ser særlig nemt ud. Læs med, når vi dykker videre ned i deres fantastiske historier!